Een boeiende Speelruimte in Kattenhotel Katnapolsky

 

Klimmen in echte bomen kattenpension

Voor onze gasten hebben we een boeiende speelkamer gebouwd. Zij verblijven in de speelkamer altijd alleen of met hun huisgenootjes, maar nooit met andere, voor hun vreemde katten. Dat betekent dat de gasten op hun gemak en in hun eigen tempo de hele ruimte kunnen verkennen. k
 

Afleiding en beweging 

De speelkamer biedt onze gasten leuke afleiding en vooral veel beweging. Twee bomen verfraaien de kamer, en hierin wordt volop geklommen en geklauterd. De bomen zijn overigens ook favoriet bij het scherpen van de nagels. 
 
 

        

 

 

 

Katnapolsky kattenhotel beschikt

over een

kattenwiel !!


 

 

Bruisen van energie

Gasten die bruisen van de energie kunnen zicht uitleven in ons extra grote kattenwiel.

Bewegen is natuurlijk goed voor de spiermassa en de conditie, maar lopen in het kattenwiel is vooral héél erg leuk! 
We proberen elke kat te leren in het wiel te lopen: en soms zien we dan heel oude katten die het heerlijk vinden om in een rustig tempo in het wiel te lopen. Het kattenhotel met een kattenwiel.Doezelen op de vensterbank in een luxe kattenhotel

Natuurlijk zijn niet alle gasten even actief als het om spelen of klimmen gaat, en dat hoeft ook helemaal niet. Voor ons is het belangrijk dat de gasten even in een andere omgeving zijn. Als ze er dan voor kiezen om lekker te gaan liggen doezelen op de brede vensterbank, dan genieten wij daar ook van. 
 
Vanuit de ontvangstruimte hebben we via een breed raam zicht op de speelkamer. Dit biedt vertier aan beide kanten van het glas. 
  

Borstelen van katten in een kattenhotel

In de speelkamer vinden we het fijn om de katten die het op prijs stellen, te borstelen. Even wat extra aandacht en ontspanning zonder de afleiding van de andere gasten. 
 
De speelkamer maken we steeds schoon voordat er een andere gast in kan verblijven. De katten maken in de speelkamer uitsluitend gebruik van hun eigen voer- water- en kattenbak. 
 

Altijd in gebruik 

De speelkamer is altijd in gebruik; dus ook gedurende de nacht. Één, of meerdere gasten uit één gezin mogen dan de hele nacht in de speelkamer vertoeven.
 

Jazzmuziek voor de kattenhotel gasten

Uiteraard is de Jazzmuziek ook in de speelkamer te beluisteren. ru

Katnapolsky kattenhotel: het beste kattenhotel van Nederland!