De Katnapolsky suite

 

Sfeervolle en ruime suites

De Katnapolsky kattenhotel suites zijn bijzonder sfeervol en royaal. De inrichting van de Katnapolsky suite is ontworpen naar de behoefte van onze gasten. Ze zijn uitgevoerd in 3 etages die ieder een eigen functie vervullen. 
 
  Een sfeervol en gezellig kattenhotel.
 
 
 
 
  Het beste kattenhotel van Nederland
 
 
 

Onderzoek 

Uit onderzoek is gebleken dat katten niet graag naast de kattenbak eten en dat katten, vanwege het overzicht, graag op een hoge plaats liggen. Daarom bestaan de Katnapolsky suites uit 3 etages. Op de begane grond van de suite staat de kattenbak. Via een loopplank komen de gasten op de eerste etage waar de waterbak en de voerbak staan. Met een tweede loopplank komen ze op de bovenste etage. Daar ligt een heerlijk dekbedje klaar voor rust, ontspanning en overzicht. Om het ‘vakantiegevoel te versterken’ zetten we regelmatig voerbakjes bij onze gasten op het dekbedje. kattenhotel kattenpension

Speelse omgeving kattenhotel

De Katnapolsky suite met de verschillende etages blijkt voor onze gasten een prikkelende en speelse omgeving te zijn. De speeltjes worden vaak van beneden naar boven gesleept en weer terug naar beneden gegooid. De Katnapolsky suite is ruim genoeg om er 2 katten in te laten verblijven. Enkel gasten die al samenwonen en elkaars aanwezigheid op prijs stellen mogen samen in één suite. Voor wat extra ruimte en privacy kunnen we altijd 2 suites met elkaar koppelen. 

Katnapolsky kattenhotel: het beste kattenhotel van Nederland!